Wendsday

Igår fyllde jag år och på morgonen kom Majsan och Mart in och sjöng för mig och gav mig en muffin :) mumma. efter det gick jag och majsan ut på en promenad innan det blev frukost och sen plugg hela dagen.
På kvällen blev det utgång. Vi förfestade hemma hos eva innan vi drog vidare till Hawthorn hotell och sedan nevermind. Kvällen var mycket rolig som vanligt :)
Har nog aldrig blivit firad så mkt som jag blivit här^^ tre födelsedags fester är inte att klaga på! det har varit grymt kul och mina svenska tjejer är dom bästa <3
Nu väntar jag på att min grupp ska komma och imorgon har vi våran presentation så ska väl försöka sätta ihop allt idag. Förhoppningsvis duger det till ett pass iaf. Efter det blir det att göra det sista på min interface design och sen plugga lite till tentan i Events management. Känns inte allt för jobbigt just nu och på fredag är jag i stor sett klar med skolan endast ett exam kvar sen. Ska bli så grymt skönt och på lördag befinner jag mig i alice springs där det förhoppningsvis är varmt och solen skiner på oss :) ska bli skönt med semester!
Varje gång jag tänker på att jag snart är hemma i Sverige igen blir jag alltid lite pirrig i magen. ska bli så kul och spännande på något sätt samtidigt som det kommer vara ledsamt att åka härifrån också.
XoXo

Happy Birthday

I fredags hade vi fest här i huset för att det var sista gången vi kunde festa med folket i huset plus att vi samtidigt firade min födelsedag!
Mina fina tjejer hade fixat fint i köket med en massa godsaker! De hade köpt oreos till mig och även flaska Martini som blev min dricka under kvällen :) Sen hade de även gjort en jordgubbs tårta med M&M på till mig^^ började nästan gråta.
Kvällen var iaf riktigt kul, vi festade i huset till runt halv 1 då åkte vi till Brunswick street och gick till två olika ställen! massor av kul :)
På lördagen kom solen äntligen fram igen och vi bestämmde oss för att åka till St kilda och äta lunch. Jag gick runt och var nervös hela dagen eftersom tjejerna har gått och skrämt upp mig om vad som väntade framåt kvällen.
Min födelsedags present var att vi gick på en manlig strippshow å det var en av de roligaste kvällarna i Melbourne måste jag säga. Mycket skratt, dricka och snygga killar!
Så vill bara säga tack till tjejerna för en underbar helg och på tisdag blir dte utgång igen :)

The finish line

Fredag igen :) jippiii
Nu ör dte endast en vecka kvar i skolan känns helt sjukt. har bara ett exam lite senare men det är inte så jobbigt. Så om en vecka är jag färdig med mina högskolestudier :) kan inte riktigt fatta det och nu måste jag ut och söka jobb., känns lite läskigt det där med att jobba på riktigt men samtidigt ska det bli sjukt kul.
Har idag lämnat in två uppgifter och nu har jag bara en presentation kvar sen är jag färdig för dagen. Nästa veckan är det ett exam, en presentation och en interface design som ska in.
Idag blir det farwell party för alla utbytesstudenter och sen blir det house party hemma hos oss där vi ska dels fira min födelsedag och festa en sista gång med huset innan vi svenskar åker hem :)
den 28 maj blir det semester i öknen :) jippi längtar massor...
Ok hela det här inlägget är allmänt osammanhängande men känner mig så uppspelt.
Kommer ju som sagt hem på midsommarafton och jag får alltid lite pirr i magen när jag tänker på att få åka hem snart :) ska bli så kul att träffa alla nära och kära!
XoXo

A drop in the ocean

Sitter och pluggar för fult eller nu har jag break! blev att plugga hemma idag för tvättmaskinen var ledig så tänkte att det behövdes tvättas lite. Men ska till skolan vid halv fem för en timmes lektion :)
Jag var även ute och gick imorse för nu regnar det inte längre..jiippiii:) förhoppningsvis ska det inte regna på hela veckan så då kan jag träna ordentligt.
http://www.youtube.com/watch?v=3LCBkkSdjEo
Ville även dela med mig av denna fina sång :) helt fantastiskt underbar<3

Happiness

Har spenderat större delen av dagen på Chapel street där vi har shoppat lite. Jag köpte inte så mkt trots att det finns mkt fint. Blev ett basic linne till Alice springs resan och ett lite finare fest linne :)
Ikväll blir det utgång :) ska troligtvis gå till ett ställe som heter Bubble, kommer nog bli en bra kväll och jag, mart och Majsan laddar upp med frukt, rosé och annat drickbart ;)

Hard work

Just nu är jag inne på slutspurten i skolan det är 3 veckor kvar och jag lär få bo i skolan. Tänkte dela med mig av de uppgifter som ska in nu den närmaste tiden
  • Lördag 14/5 - Communication analysis 1250 ord, Status: Nästan skrivit allt, mkt finlir kvar
  • Fredag 20/5 - 3 self assesment essays 600 ord var, Status: 1 färdig, 1 är påbörjade
  • Fredag 20/5 - Journal i events management 1000 ord, Status: har skrivit under tiden men måstes sammanställas
  • Fredag 20/5 - Presentations Events management, Status: Oklart, kanske är färdigt vem vet för min grupp suger
  • Torsdag 26/5 - Presentation Comms, Status: påbörjad typ...(den kanske är veckan innan vet inte riktigt)
  • Fredag 27/5 - Interface design, Status: påbörjad
  • Fredag 27/5 - Exam Events management, Status: Ska börja plugga.. snart
  • Onsdag 8/6 - Exam Multimedia applications, Status: Lugnt, ska nog gå vägen
Som ni ser är det en del som ska in och det känns lite panik artat. Tur är att jag inte läser en till kurs iaf. fattar inte hur folk här hinner med att göra allt, kanske därför en hel del går om kurserna också..Åå just det man får ju inte göra om uppgifterna lr tenterna om man failar...känns tryggt
Back to school!

Crazy

Kvällen igår var kul, galen och mycket mer! blir en punkt lista över kvällen
  • Min dörr går i baklås runt 21.30 och mina nycklar är i rummet såklart
  • Hyresvärden svarar inte i telefon, jag blir sur
  • Försöker lirka upp låset på massa olika viss, funkade inte blev mer sur
  • Sen gav ja upp hoppet om att komma in i mitt rum så gick tillbaka till förfesten
  • Drack något drink spel med Mart som slutade med att jag fick i mig två glas vin på väldigt kort tid
  • Jag drack lite till för att jag var sur, tänkte att nu kommer jag inte komma med ut för min plånbok är på rummet.
  • Mitt batteri på telefon tog slut så nu kunde ändå inte hyresvärden höra av sig (hör ni att allt var emot mig i början.
  • Bibi som alltid fixar allt kontaktar en vakt på en nattclub som heter Fusion
  • Jag skulle komma in utan leg, Yes
  • Hade en massa cravings och åt toast med salami i protest mot att jag inte kom in i rummet.
  • Vi beger oss till Fusion och när vi är där kommer vakten och hämtar oss vi går före i kön.
  • Dock var det en till vakt som ville se leg men med majsans hjälp smet jag förbi och jag var nu inne :) jippi
  • Väl inne blev det en öl och en jägerbomb och sedan var det dans till typ 3.
  • Jag, Mart och Majsan gick, medan Bibi och Evert stannade kvar en stund
  • Vi gick till McDonalds och käkade och tog sedan en taxi hem
  • Jag sov skavfötters med Mart
  • När jag vaknade hade Leah öppnat min dörr och jag kan åter igen vara i mitt rum.
Ja, det där var min kväll. har säkert glömt ngt men trots problem i början blev kvällen rätt bra :)

The Lincoln Lawyer

Jag vet att jag varit sjukt dålig på att uppdater sedan Sydney resan men det har typ inte hänt någonting sedan dess då jag har spenderat större delarna av dagarna i skolan. Har så himla mycket att göra nyss nu och känner massa panik över detta. Hoppas allt ska gå bra dock.
Igår var vi tjejerna iaf ute och åt mat på Fridays för att sedan gå på våran första bio film här i Australien och det blev kvällen i ära The Lincoln Lawyer som var sjuuukt bra :) rekommenderar den starkt!
Idag har jag pluggat i skolan och ikväll blir det utgång :) ska bli kul och se vart kvällen leder.
Annat som hänt sen sist är att jag bokat om min hem biljett så jag kommer hem den 24 juni istället för 1 juli :) Jag, majsan, tammik och bibi har även planerat vår lilla resa så den 28 maj åker vi till Ayers Rock och är där till 1 juni då vi åker vidare till Brisbane för att sedan ta oss till Noosa, Fraser Island och sist Whitsunday där vi ska segla :) allt detta ska vi dock hinna med innan den 7 juni då jag måste åka tillbaka till Melbourne för jag har prov den 8:e men det ska nog hinnas vi får vara grymt effektiva och förhoppningsvis får vi en massa sol som jag tycker att vi förtjänat
XoXo.

RSS 2.0