Countdown!

Nu när uppsatsen är inlämnad har jag börjat tänka på resan och jag insåg att det endast är nio dagar kvar tills jag sitter på flygplatsen i Linköping och kommer vara allmänt nervös och om 11 dagar kommer jag befinna mig i Melbourne känns lite surrealistiskt.

Time

Tid! just nu känns det som att jag har allt under kontroll och jag har en massa tid kvar innan jag ska åka. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag typ komma på tusen saker jag måste göra i sista minuten. Idag är det exakt två veckor kvar tills jag åker och när man tänker på det så är två veckor typ ingenting, måste hinna träffa alla mina underbara kompisar innan jag åker å jag har bara två veckor på mig.  Förhoppningsvis hinner jag med att se allihop :)
Just nu sitter jag på bussen från Jönköping tillbaka till Linköping. Har haft några mycket trevliga dagar i Jönköping. Och en massa tack till Anna som lät mig bo hos henne, mycket mysigt:) Under tiden i Jönköping fick jag ofta frågan om jag var nervös eller började få resfeber? men nej inte än, fast man blir typ nervös för att alla frågar så sluta fråga ni som träffar mig kommer märka när jag börjar bli nervös :P I måndags fick jag även pengar från csn vilket kändes skönt då vet jag att jag kommer klara mig under min tid i Australien.
Som ni kanske ser har jag även lyckats göra en header, efter lite efterforskning på internet lyckades jag klura ut hur det där koderna fungerar :P hahah men inspirationen flödade inte jättemycket när jag skulle göra den men det ser i alla fall bättre ut än innan.

Förberedelser

Nu är det fixat så att jag, frasse och Isabelle kan bo i en bekants lägenhet de tio första dagarna i Melbourne! känns riktigt skönt måste jag säga. Då blir det lättare att hitta ett boende eftersom man har möjlighet att träffa personer och se rum/lägenheter. Jag längtar så oerhört mycket tills jag åker ska bli så kul :) Jag har dock fortfarande inte riktigt fattat att jag ska åka än men ändå så har jag typ alltid panik över att jag har glömt fixa något viktigt. Men tror att allt som behövs är fixat.
Antagligen kommer dagarna nu gå jättefort så snart sitter jag där på Linköpings flygplats och bara är allmänt nervös, jag som inte gillar att flyga speciellt mycket....
För övrigt har jag fått min lägenhet uthyrd, tog typ en dag efter att ha lagt ut den på blocket, så det är skönt. Ska ner till Jönköping idag och packa ihop det sista och städa.

Flying away

Nu tänkte jag skriva lite korta fakta om min resa för er som inte riktigt vet vad jag ska pyssla med.
  • Jag ska plugga i Melbourne
  • Jag åker den 9 februari
  • Jag kommer hem i slutet av juni
Ja det var väl lite korta fakta, vet inte om det finns något annat viktigt att säga. Tiden innan resan kommer jag spendera i linköping och ska försöka förbereda mig så mycket som möjligt.
Nästa vecka ska jag iväg och ta min andra vaccinationsspruta...
Jag letar även boende, men det är så svårt när man inte kan träffa personer och se lägenheter innan men vi får se hur det blir men det löser sig alltid.
Känns som man inte kan klaga på resemålet när man ser denna bild :)
Jag längtar i alla fall grymt mycket till avresa!

En blogg

Jag har aldrig riktigt varit en blogg människa och jag fattar typ inte riktigt hur det fungerar på denna sida, hade förut en wordpress blogg som var enklare att förstå.. men men nu när jag ska iväg till Australien tänkte jag att man kanske borde ha en blogg och berätta om vad som händer därnere. Finns säkert några stackare som tycker att det skulle vara kul att läsa :)

I vilket fall som helst så har jag nu är blogg och nu ska jag ta mig i kragen och faktiskt försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0